Moim hobby jest nurkowanie (wszędzie), wraki, wędkarstwo oraz nowatorskie technologie w budowie maszyn. Nowatorstwo jest złotą myślą ludzkości lecz oparta musi być ona na historii, a więc od podstaw należy ją zgłębiać...
Moderator: Moderatorzy
Może niektórzy nie powinni, bo może mają tendencje do kaleczenia drzew?zbyszek73 pisze:witam dlaczego nie wypada chodzić po lesie z kosą...
zawsze można być skojarzonym z jakimś zamachem lub morderstwem... cóż takie czasy...zbyszek73 pisze:witam dlaczego nie wypada chodzić po lesie z kosą ja np mając swoje lata uwielbiam włóczęgi po lesie
tych "osób" jest za mało... jak za mało jest jest osób dających coś od siebie... niestety, ale czasy pieniądza i rynek oraz nasza chęć posiadania są zbyt wielkie aby natura została nienaruszona... na każdym froncie natura staje się wrogiem i to jest smutne...zbyszek73 pisze:masz racje ryb jest na lekarstwo to zależy od osoby jak łowi i jak poluje jeśli będzie to robił z głowa to będzie wszystko ok
Oby! Faktury i kształty w większej rozdzielczości chętnie Ci dostarczę. A może kiedyś bedzie mi dane kupić Twoja fajkę w gadzim ornamencie. Jestem fanem twoich prac, wspaniale to robisz!keilwerth pisze:Przepiękne stworzenia!!
Bardzo inspirujące, pięknie się ogląda tak niesamowite kształty i faktury stworzone przez naturę. Niewykluczone, że jakiś fajkowy pomysł z tych zdjęć zaczerpnęDzięki!