Krakowskie trafiki
Moderator: Moderatorzy
Re: Krakowskie trafiki
Mam jeszcze jedno pytanie: bardzo mi się spodobała fajka Aldo Morelli Poliert 472. Czy jest może ona obecnie w jakiejś krakowskiej trafice?
Pozdrawiam,
Piotr
Piotr
Raczej watpie jesli gdzies by mogła byc to tylko w sklepie z cygarami i alkocholami na rynku na tej scianie co empik. Tam maja kilka włoszek i francuzek ale nie wiem jakich bo nie interesuja mnie te fajki.
Jeżeli poszukujesz konkretnego modelu to na "realne" trafiki raczej nie ma co liczyć. Nawet tam, gdzie bywa jakiś wybór fajek to znalezienie określonego modelu nie jest proste. Poszukaj w necie, będzie łatwiej i taniej.
W.Pastuch pipes
https://www.flickr.com/photos/wpastuch/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/wpastuch/" onclick="window.open(this.href);return false;
wielkie dzięki. Jak mi tylko czaspozwoli to tam też zajrzę.
Pozdrawiam,
Piotr
Piotr
- sherlock_pipe
- Początkujący
Mam pytanie :
W których trafikach w Krakowie można płacić kartą ?
Ponieważ wiem, iż na przykład w trafice "Tabak" na Pijarskiej nie respektują kart płatniczych.
Pozdrawiam Sherlock_pipe
Ponieważ wiem, iż na przykład w trafice "Tabak" na Pijarskiej nie respektują kart płatniczych.
Pozdrawiam Sherlock_pipe
Dziękuje i Pozdrawiam
Sherlock_pipe
Sherlock_pipe
- Wunsch
- Początkujący
W Galerii Krakowskiej zapłacisz kartą. Z doświadczenia dodam, że warto najpierw się upewnić, czy terminal mi się nie zepsuł, żeby do bankomatu nie biegać.sherlock_pipe pisze:Mam pytanie :
Pozdrawiam Sherlock_pipe
"'Tis only in their dreams that men truly be free,
'Twas always thus, and always thus will be."
'Twas always thus, and always thus will be."
- MSee
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
W trafice na Rynku Głównym (koło klubu "Pod Jaszczurami") również można płacić kartą, ale wybór fajek raczej mały.
Pozdr.
Pozdr.
マルツェル
-
- Pykacz
- Kontakt:
Może lekki off top ale chciałem sie pochwalić nowym nabytkiem i polecić pewne miejsce.
Byłem w niedziele na Krakowskim targu staroci pod halą targową i udało mi się kupić pięknego falcona z główką Apple za 20 zł (właśnie kończy się spirytusować i czeka na Grousemoora), po niezbyt długim targowaniu. Jeśli ktoś ma niedaleko to polecam bo można niezłe sztuki ustrzelić
Byłem w niedziele na Krakowskim targu staroci pod halą targową i udało mi się kupić pięknego falcona z główką Apple za 20 zł (właśnie kończy się spirytusować i czeka na Grousemoora), po niezbyt długim targowaniu. Jeśli ktoś ma niedaleko to polecam bo można niezłe sztuki ustrzelić

"Wędzone dłużej się trzyma" 

Czy w którejś z krakowskich trafik natrafiliście na fajki z kukurydzy? jeśli tak to gdzie?
Kukurydzianki widziałem ostatnio w Galerii Krakowskiej, ale nie na stoisku cygarowo-fajkowym, ale obok po lewej stronie gdzie jest punkt dorabiania kluczy. Mają tam taż fajki. Poza tym kukurydzianki bywały w trafice na Pijarskiej. Jak będziesz kupował(a) to zobacz czy czasem cybuch nie włazi do główki zbyt głęboko i wystaje w palenisku.
TO JA!!! TEN IDIOTA Z POCIĄGU!!!