Galeria Krakowska
Moderator: Moderatorzy
Galeria Krakowska
W Krakowie pojawiła się nowa trafika w galerii Krakowskiej.Niezły wybór tytoni,fajki rózne głównie tańsze zachodnie (lorenzo).A co najważniejsze - pojawił się tam Torben Dansk English Mixture czyli jest wreszcie znowu dostępna na naszym rynku La.I to niedrogo - 69 zł za 125 gram.Obsługa też zna się na rzeczy.
obecnie pykam:Malthouse,Rattray's Old Gowrie,Torben Dansk No.6 English Light
GG: 2974862
GG: 2974862
-
- Początkujący
- Kontakt:
Ze wzgledu na lokalizacje Galerii Krakowskiej to doskonaly sklep dla przjezdzajacych przez Krakow: 1 min. od dworca PKP/PKS, dwa tunele prowadza wprost z peronow. Sklep nazywa sie SMOKE, poziom -1 czyli ten na ktory prowadza przejscia z peronow, w poblizu Saturna (i Fotojokera gdzie ja pracuje). Oto lista lepszych tytoni (125 g) ktore maja w ofercie: NO NAME, MILONGA, DA VINCHI, TORBEN DANSK 999, TORBEN DANSK BLUE NOTE, DLAF BOULSSON NO88 - cena 73 zl; TORBEN DANSK NO6, THE MALT HOUSE, SHANON - cena 69 zl, krysztalki z pianki morskiej DENICOOL. Wlasciciel planuje przyjazd pana Ashtona (od Dunchila) i pokaz wyrobu fajek - to za jakis czas. Poza tym juz niedlugo fajki innych markowych firm, narazie "krystalizuja sie", to dopiero 2 miesiace od otwarcia, obsluga mila i rzeczowa.
Łaziłem po GK 2 miesiące temu - tylko to było jeszcze zanim zdecydowałem się zacząć palić - więc nie rozglądałem się za trafikami, bo bardziej mnie interesowało fotografowanie i drażnienie ochroniarzy... Muszę się więc tam wybrać - może zdążę następnym razem wracając z delegacji. Dzięki za wskazówki.
-
- Pykacz
-
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Re: Galeria Krakowska
Właśnie odwiedziłem tą osławioną trafikę, zima zaskoczyła turystów więc musiałem kupić kurtkę przeciwdeszczową (co z tym waszym krakowem, ilekroć tu przyjeżdżam ada... ee nawet powiem leje z nieba)... nabyłem byłe TMN i zakręcaną puszkę- bo tu warunków nie ma a te 125g sić w całości po mieście to trochę niewygodnie.
Wybór fajek ciekawy, przeciętny ale jedna czy dwie wpadła mi w oko, gdybym miał w planach zakup fajki kto wie.
Może jutro uda się odwiedzić tą w Barmie F. w bramie fajek wiela, tytoni mizernie. Znalazłem jeszcze jedną "trafikę" koło domu turysty pttk... ta jest "świetna"
Wybór fajek ciekawy, przeciętny ale jedna czy dwie wpadła mi w oko, gdybym miał w planach zakup fajki kto wie.
Może jutro uda się odwiedzić tą w Barmie F. w bramie fajek wiela, tytoni mizernie. Znalazłem jeszcze jedną "trafikę" koło domu turysty pttk... ta jest "świetna"

moim cholernie subiektywnym zdaniem
----------------------------------
Amatorska Pracownia Wytwarzania i Reperacji Fajek
----------------------------------
Amatorska Pracownia Wytwarzania i Reperacji Fajek