Koordynator WFF
Moderator: Moderatorzy
- Łukasz Omasta
- Fajczarz Weteran
Koordynator WFF
Ogłaszam nabór na koordynatora do spraw WFF. Wybierania Fajek Forumowych.
Do obowiązków koordynatora należeć będzie:
- wysłuchiwanie, czytanie i oglądanie przynudzających wywodów, że "ja chciałem coś innego"
- bycie celem pretensji, że "czemu tak drogo ja chciałbym za darmo"
- stres związany z niewywiązywaniem się przez P.T. Forumowiczów z przelewów pieniężnych
- stres związany z ciągłymi zmianami zdania przez P.T. Forumowiczów
- wybieranie kształtu i wykonawcy kolejnych fajek forumowych
- pilnowanie terminów i listy chętnych
- przedstawianie trzech (!) propozycji fajek do wyboru przez P.T. Forumowiczów w nieprzekraczalnym terminie do trzech miesięcy przed wykonaniem zamówienia.
Do praw koordynatora należeć będzie:
- prawo do wykonywania najbardziej niewdzięcznej roboty na forum
- opieranie się pokusie defraudacji
Koordynator ma również prawo/obowiązek desygnować 2go koordynatora, który ma prawo/obowiązek pomagać mu w wykonywaniu pracy koordynatora do spraw WFF.
CV wraz z listem motywacyjnym proszę przesyłać mi na PM. Praca nie związana jest z żadnym przywilejem poza małą adnotacją pod zdjęciem na forum.
P.S.:Mimo że nie wygląda ten post jest w stu procentach pisany na serio. Potrzebujemy takiej osoby. CV wraz z listem motywacyjnym proszę przesyłać mi na PM.
Do obowiązków koordynatora należeć będzie:
- wysłuchiwanie, czytanie i oglądanie przynudzających wywodów, że "ja chciałem coś innego"
- bycie celem pretensji, że "czemu tak drogo ja chciałbym za darmo"
- stres związany z niewywiązywaniem się przez P.T. Forumowiczów z przelewów pieniężnych
- stres związany z ciągłymi zmianami zdania przez P.T. Forumowiczów
- wybieranie kształtu i wykonawcy kolejnych fajek forumowych
- pilnowanie terminów i listy chętnych
- przedstawianie trzech (!) propozycji fajek do wyboru przez P.T. Forumowiczów w nieprzekraczalnym terminie do trzech miesięcy przed wykonaniem zamówienia.
Do praw koordynatora należeć będzie:
- prawo do wykonywania najbardziej niewdzięcznej roboty na forum
- opieranie się pokusie defraudacji
Koordynator ma również prawo/obowiązek desygnować 2go koordynatora, który ma prawo/obowiązek pomagać mu w wykonywaniu pracy koordynatora do spraw WFF.
CV wraz z listem motywacyjnym proszę przesyłać mi na PM. Praca nie związana jest z żadnym przywilejem poza małą adnotacją pod zdjęciem na forum.
P.S.:Mimo że nie wygląda ten post jest w stu procentach pisany na serio. Potrzebujemy takiej osoby. CV wraz z listem motywacyjnym proszę przesyłać mi na PM.
Sonata na trzy fajki
Myślę, że ilość uczestników forum jest tak duża, że w swobodnej dyskusji nie da się dojść do jakiegoś rozsądnego konsensusu.
Myślę więc, że warto zastanowić się nad zmianą formuły organizowani fajki forumowej*.
Może tak: Fajkowy koordynator zgłaszałby się do konkretnego projektu. Jego przywilejem byłoby wybranie shape'u, dostawcy itd. Projekt przedstawiałby na forum (może wraz z prototypem) i zbierałby chętnych wraz z wpłatami. Albo sprzedawałby gotowe, ale wtedy wykładając swoje pieniądze miałby prawo do swojej marży.
Warto się nad tą propozycją zastanowić, bo nie sądzę, by na dotychczasowych warunkach ktoś chciał podjąć się załatwiania kolejnej fajki.
*Fuuj, za każdym razem, gdy to piszę, coś się we mnie burzy. Fajki forowej? Fajki Forum FMS?
Myślę więc, że warto zastanowić się nad zmianą formuły organizowani fajki forumowej*.
Może tak: Fajkowy koordynator zgłaszałby się do konkretnego projektu. Jego przywilejem byłoby wybranie shape'u, dostawcy itd. Projekt przedstawiałby na forum (może wraz z prototypem) i zbierałby chętnych wraz z wpłatami. Albo sprzedawałby gotowe, ale wtedy wykładając swoje pieniądze miałby prawo do swojej marży.
Warto się nad tą propozycją zastanowić, bo nie sądzę, by na dotychczasowych warunkach ktoś chciał podjąć się załatwiania kolejnej fajki.
*Fuuj, za każdym razem, gdy to piszę, coś się we mnie burzy. Fajki forowej? Fajki Forum FMS?
- Łukasz Omasta
- Fajczarz Weteran
- mjp
- Administrator
- Kontakt:
Było mniej marudzić i mniej się ciskać przy poprzednich zamówieniach...andnn pisze:Oj coś mi się zdaje że jednak zostaniemy bez fajki...Łukasz Omasta pisze:...Jeśli chętny się nie zgłosi to wtedy albo zmienimy formułę albo zostaniemy bez fajki
Pozdrawiam
Maciek
-----------
Szukam spokojnego miejsca do palenia fajki
GG: 12204
Maciek
-----------
Szukam spokojnego miejsca do palenia fajki
GG: 12204
-
- Fajczarz Weteran
Igrało się igrało aż się doigrałomjp pisze:Było mniej marudzić i mniej się ciskać przy poprzednich zamówieniach...andnn pisze:Oj coś mi się zdaje że jednak zostaniemy bez fajki...Łukasz Omasta pisze:...Jeśli chętny się nie zgłosi to wtedy albo zmienimy formułę albo zostaniemy bez fajki

Niestety stało się.
"Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, kiedy się ją dzieli". Albert Schweizer
Pipe Club Wrocław + Fajczarze.pl - Serwis poświęcony fajce i paleniu fajki

Pipe Club Wrocław + Fajczarze.pl - Serwis poświęcony fajce i paleniu fajki
:)
Gdyby zaszła tak apotrzeba i jeśli forum zdecyduje o wyborze u Tadka Polińskiego to mogę się podjąć koordynacji działań.
Ale tylko w tym przypadku.
Ryzyk fizyk.
Ale tylko w tym przypadku.
Ryzyk fizyk.
TO JA!!! TEN IDIOTA Z POCIĄGU!!!
- maciej_faja
- Moderator
Irku, podziwiam, podziwia.
Czytając posty, dochodzę do wniosku, że organizator fajki musi mieć miękkie serce i twardą d..ę. Jest to czasochłonne i dosyć niewdzięczne zajęcie. Nie każdy jest później zadowolony, ale z drugiej strony, to jeszcze się taki nie urodził, co wszystkim by dogodził.
Masz mój skromny głos.
Jeśli więcej osób będzie za to może coś z tego wyjdzie.
Czytając posty, dochodzę do wniosku, że organizator fajki musi mieć miękkie serce i twardą d..ę. Jest to czasochłonne i dosyć niewdzięczne zajęcie. Nie każdy jest później zadowolony, ale z drugiej strony, to jeszcze się taki nie urodził, co wszystkim by dogodził.
Masz mój skromny głos.
Jeśli więcej osób będzie za to może coś z tego wyjdzie.
-
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Sporo "garbu" jak na jednego herosa.
A może powołać "zespół" nienawidzę tych koncernowych określeń
Dwie, trzy osoby, które się podzielą robotą. Wspólnie nawiążą kontakt z wybranymi przez siebie osobami, wspólnie coś wybiorą.
Zawsze to łatwiej. A i poradzić się można kogoś "zaangażowanego".
Bo jak wytłumaczyć np. sięganie po radę jednego z forumowiczów, skoro innych należałoby się też zapytać wówczas?
Może to jest też jeden ze sposobów przebrnięcia przez gąszcz problemów, które zwykle towarzyszą organizowaniu FF?
A może powołać "zespół" nienawidzę tych koncernowych określeń

Dwie, trzy osoby, które się podzielą robotą. Wspólnie nawiążą kontakt z wybranymi przez siebie osobami, wspólnie coś wybiorą.
Zawsze to łatwiej. A i poradzić się można kogoś "zaangażowanego".
Bo jak wytłumaczyć np. sięganie po radę jednego z forumowiczów, skoro innych należałoby się też zapytać wówczas?
Może to jest też jeden ze sposobów przebrnięcia przez gąszcz problemów, które zwykle towarzyszą organizowaniu FF?
follow the white rabbit...
gg# 1668157
http://www.zembrowskipipes.com" onclick="window.open(this.href);return false;
gg# 1668157
http://www.zembrowskipipes.com" onclick="window.open(this.href);return false;