Fajka Klubowa cd.
Moderator: Moderatorzy
- Radesz
- Fajczarz Weteran
Fajka Klubowa cd.
Postanowi?em w?o?y? kij w mrowisko... Czas najwy?szy chyba zrealizowa? pomys? flagowy naszego Forum (66 postów i 1370 wy¶wietle?...) . Co prawda DanyST tego nie b?dzie pilotowa?-firmowa?...
Poadrawiam Radesz
P.S. jest co prawda ju? nowy w?a¶ciciel ST... hmm
Poadrawiam Radesz
Gdybym palił fajkę tak długo jak biegnę maraton, to byłbym MISZCZEM!
Marató Barcelona 2011 - 04:59:31
Poznań Maraton 2011 - 04:47:59
Marató Barcelona 2011 - 04:59:31
Poznań Maraton 2011 - 04:47:59
Re: Fajka Klubowa cd.
Radesz pisze:Postanowi?em w?o?y? kij w mrowisko... Czas najwy?szy chyba zrealizowa? pomys? flagowy naszego Forum (66 postów i 1370 wy¶wietle?...) . Co prawda DanyST tego nie b?dzie pilotowa?-firmowa?...
Poadrawiam Radesz
Razem 30 ze mnaDanyST pisze:zeby nie bylo:)PYK pisze:n00ber – 1 sztuka
ArturQ - 1 sztuka
Yahoo - 1 sztuka
Radesz - 1 sztuka
Kashiash -2 sztuka
Almik - 1 sztuka
Jkf - 1 sztuka
Makary - 2 sztuki
Fajfus - 1 sztuka
Krzysztof - 2 sztuki
Hilson - 1 sztuka
Stygma - 1 sztuka
Zyghom - 1 sztuka
Cinek - 1 sztuka
Scorpio - 1 sztuka
Borkows - 1 sztuka
Piorun - 1 sztuka
PYK – 1 sztuka
ANDY- 1 sztuka
Dziku - 1 sztuka
Bart - 1 sztuk
Vladislav - 1 sztuka
Shakal - 1 szt.
?ukasz - 1 sztuka
Dany - 1 sztuczka
Razem 28
co wy na ten zestaw "exclusive"?

- Łukasz Omasta
- Fajczarz Weteran
Sam model zaproponowa? na poprzednim Forum Gienek. By?a to fajka podobna do jednej z "Worobcówek" - bent, ale w wersji z dwoma ustnikami. Krótkim oraz d?ugim - czyni±cym z niej co¶ w rodzaju Churchwardena. Fajki mia?y by? ozdobione napisem "FMS" oraz ponumerowane. Z tego co pami?tam - po zamkni?ciu listy zamówie? - "domówienie" fajki z napisem i numerem mia?o by? niemo?liwe. A po roku mieli¶my wybiera? nast?pny model klubowy, potem jeszcze nast?pny itd...
-
- Fajczarz Weteran
Wooow,
a do tego zamówienia to jeszcze mo?na si? do?±czy?? Cho? ju? jestem sp?ukany i czekam na nowe fajeczki to taka z FMS to zaszczyt.
Marcin
a do tego zamówienia to jeszcze mo?na si? do?±czy?? Cho? ju? jestem sp?ukany i czekam na nowe fajeczki to taka z FMS to zaszczyt.
Marcin
"Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, kiedy się ją dzieli". Albert Schweizer
Pipe Club Wrocław + Fajczarze.pl - Serwis poświęcony fajce i paleniu fajki

500-3Dziku pisze:Sam model zaproponowa? na poprzednim Forum Gienek. By?a to fajka podobna do jednej z "Worobcówek" - bent, ale w wersji z dwoma ustnikami. Krótkim oraz d?ugim - czyni±cym z niej co¶ w rodzaju Churchwardena. Fajki mia?y by? ozdobione napisem "FMS" oraz ponumerowane. Z tego co pami?tam - po zamkni?ciu listy zamówie? - "domówienie" fajki z napisem i numerem mia?o by? niemo?liwe. A po roku mieli¶my wybiera? nast?pny model klubowy, potem jeszcze nast?pny itd...
dokladnie z dwoma ustnikami, napis? nie wiem, interesuje mnie klubowa fajka tez dla kobiety,a taka wydawala mi sie odpowiednia z propozycji ....zona pali niestety papierosy a fajka z dlugim ustnikiem bylaby alternatywado tego "klubowa" fajka

Lech
-
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Wybit, obok FMS, mia? by? te? chyba rok. No i ?adnie by wygl±da?o, gdyby nr by? wybity w formie X/Y (np. 09/30) zamiast po prostu X.
P.S. Czytam t± list? i dziwuj? si?, ?e mnie tam zabrak?o !!!! Ehh, mo?e przeoczy?em ? Nie pami?tam, w ka?dym razie dopisa? Lenina obowi±zkowo !! (rezerwuj? nr 13, je¶li ju? tak daleko prace zmierzaj± ;-)
P.S. Czytam t± list? i dziwuj? si?, ?e mnie tam zabrak?o !!!! Ehh, mo?e przeoczy?em ? Nie pami?tam, w ka?dym razie dopisa? Lenina obowi±zkowo !! (rezerwuj? nr 13, je¶li ju? tak daleko prace zmierzaj± ;-)
Odnomu - bublik, drugomu - dyrka ot bublika.
-
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Fajka mia?a by? taka 

Przy zamówieniu mo?na wybra? opcj? 9mm/bezfiltrowa, dro?szy wrzosiec Plateau lub ta?szy rustykalny. Mia?a by? te? w zestawie dla zamo?niejszych (je¶li kto¶ by reflektowa?), czyli ubijak, etui itp.Eugene Hot pisze:Przypominam, ?e chodzi?o o model 500-3 Hernryka Worobca ciut szczupepszy, ni? seryjny z dwoma ustnikami z ebonitu lub akrylu (krótkim i d?ugim)."
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2005, 09:57 - pt przez bublik, łącznie zmieniany 1 raz.
miejmy nadzieje
czyli 31 (chyba , ze ze chcesz wiecej jak jedna...bublik pisze:Wybit, obok FMS, mia? by? te? chyba rok. No i ?adnie by wygl±da?o, gdyby nr by? wybity w formie X/Y (np. 09/30) zamiast po prostu X.
P.S. Czytam t± list? i dziwuj? si?, ?e mnie tam zabrak?o !!!! Ehh, mo?e przeoczy?em ? Nie pami?tam, w ka?dym razie dopisa? Lenina obowi±zkowo !! (rezerwuj? nr 13, je¶li ju? tak daleko prace zmierzaj±

Wybierzcie "skarbnika" po uzgodnieniu zamowienia... podajcie adres, lub konto, mam nadzieje, ze to nie byl taki sobie "zwykly zart" i wszyscy co zadeklarowali zrobia to:)
Pozdrawiam
Lech
fajki seri 500 kosztuja od 200 - 400 zl w zaleznosci o wrzosca, tego jaka jest obraczka zlota lub srebrna. ...
czy mamy robic dokladnie fajke za taka kase ? czy fajki tansze (do 100 pln) tylko w takim samym wzorze ?
a moze jedne i drugie ? w zaleznosci jak kto chce ..
wydaje mi sie ze powinno to wygladac tak :
?ukasz kontaktuje sie z Worobcem zeby zaczac caly proces. Wplacamy 1/3 zaliczki (zeby potem nie okazalo sie ze zostaje 10 fajek po 400 pln kazda bo ktos sie wycofal) i Mistrz W. zaczyna ich produkcje
i po jakims czasie ...oby krótkim doplacamy reszte i mamy fajeczki
...
czy mamy robic dokladnie fajke za taka kase ? czy fajki tansze (do 100 pln) tylko w takim samym wzorze ?
a moze jedne i drugie ? w zaleznosci jak kto chce ..
wydaje mi sie ze powinno to wygladac tak :
?ukasz kontaktuje sie z Worobcem zeby zaczac caly proces. Wplacamy 1/3 zaliczki (zeby potem nie okazalo sie ze zostaje 10 fajek po 400 pln kazda bo ktos sie wycofal) i Mistrz W. zaczyna ich produkcje

- Łukasz Omasta
- Fajczarz Weteran
Mysl?, ?e wprowadzanie ró?nych wrzo¶ców to z?y pomys?. Za du?o problemów, ?e kto¶ zmieni zdanie. Wzór jak 500-3, dwa ustniki wrzosiec taki aby ca?o¶? kosztowa?a do 150 z?otych z ko?eczkiem. Bez ozdobnych etuii i tego typu rzeczy. Napis FMS - Forum Polskiej Fajki i numer w formacie x/n (x- kolejno¶? przy?±czania si? do forum, n - liczba fajek). Prosz? napisa? kto przy takich warunkach chce fajk? forumow±. Innego wyboru nie ma bo sprawa z miejsca nie ruszy przez nast?pny rok. Albo taka fajka albo rzadna. Porz±dek musi by?
Potwierd?cie zamówienia i ju? nie dyskutujemy na temat krzta?tu i materia?u fajki.

-
- Fajczarz Weteran
To si? cz?owiek cierpliwo¶ci uczy.Bart pisze:Racja, porz±dek. Zgadzam si? na warunki ?ukasza i za?atwiajmy t± fajk?, bo niektórzy ju? chyba z rok na ni± czekaj±!
"Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, kiedy się ją dzieli". Albert Schweizer

-
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Dobra, bior?. Postaraj si? wynegocjowa? jakie¶ dobre warunki ;-) Aha, no i nie wiem czy zmie¶ci si? napis "Forum Polskiej Fajki", czy mo?e tylko FMS (ale to ju? Mistrz musi si? wypowiedzie?) ?? No i pytanie: na stronie przy tym modelu jest wybór: skraplacz lub wymienny filtr. Ja wol? skraplacz, no i ?eby nie prekarbonizowa? fajek w ¶rodku tylko wyszlifowa? - chyba ka?dy tutaj z opaleniem sobie poradzi.