Linki do fajek BB.

W ostateczości cena może przekraczać tą wyznaczoną o 20-30 PLN.
Moderator: Moderatorzy
A może zobaczysz u siebie w Warszawie, np. w Sherlocku Holmesie? Za mojej ostatniej bytności tam widziałem dużo ładnych fajek, choć po prawdzie nie przypatrywałem się im konkretniej (bardziej interesowały mnie tytonie), ale myślę, że znajdziesz dla siebie coś ładnego, dobrego i taniego. Gdzie znaleźć SH - szukaj w dziale Trafiki, jest tam obszerny temat właśnie o tym sklepie.Smokey_ pisze:Ale jak mam jechać do Krakowa po fajke wartości 130zł to mi za wahe wyjdzie więcej:)
Jak to jest z tymi filtrami - przeglądając katalog Dan Pipe (a nie powinienem bo mnie kusi) widać tam info - z filtrem lub bez opłaty "przejściówą" do palenia bezfiltrowego. Trzeba tam coś wtykać i nie można o prostu zostawić "dziury"?Piorun pisze:Mnie w firmie Savinelli odrzuca obowiązkowy filtr 9mm
Piorun, chyba poza fajka palisz jeszcze papierosy, dlatego filtry Cie odrzucaja.Piorun pisze:Mnie w firmie Savinelli odrzuca obowiązkowy filtr 9mm
Filtry absorbują też większość smaku dobrego tytoniu.Ryan pisze:Piorun, chyba poza fajka palisz jeszcze papierosy, dlatego filtry Cie odrzucaja.Piorun pisze:Mnie w firmie Savinelli odrzuca obowiązkowy filtr 9mm
Ja nigdy nie palilem papieroskow, wiec nie mam odruchu zaciagania sie, a i czuje siie zdrowszy. Filtry "Balsa system" absorbuja 77% nikotyny i 91% substancji smolistych. Zalezy co kto lubi i w jakim stopniu chce zatruwac organizm...
Pozdrawiam