Spotkania katowickie
Moderator: Moderatorzy
Re: Spotkania katowickie
Mało tego, czas im się cofa :>
Contrarwise, (...), if it was so, it might be; and if it were so, it would be but as it isn't, it ain't. That's logic.
Wiedziałem że ma byc cuś na "L..." i za pierwzym razem nie trafilemtomasz_z pisze:Widzę, dawkujecie sobie przyjemności.... raz na pół roku... ja bym nie wytrzymał...greg.b pisze:
Następne spotkanie w tym samym miejscu (City Pub w Katowicach, 3 Maja 23 - w bramie) 14 lipca br., standardowo o 17.00.

A więc:
Następne spotkanie w tym samym miejscu (City Pub w Katowicach, 3 Maja 23 - w bramie) 14 listopada br., standardowo o 17.00.
I teraz już jest dobrze - więcej miesięcy na "L" nie ma

(Kurde, jeszcze luty - ale chyba tym razem trafiłem)

Żądasz sprawiedliwości - wynajmij wiedźmina...
--------------------------------------------------------------
Śląski Klub Fajki
Śląski Klub Fajki
- andnn
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
No to wątpliwości co do daty kolejnego spotkania zostały rozwiane
Ja pozwolę sobie na jeszcze jedno sprostowanie tej krótkiej acz wielce treściwej relacji 

W zasadzie prosto z Hamburga, a konkretniej prosto od Gerd'a Jansen'a - jego Mischung No 081greg.b pisze: [...]Kilka nowych tytoni (w tym super mix latakiowy prosto z Berlina [thx Andrzej]),[...]

Też się wielkie halo zrobiło - listopad, lipiec - i tak dobrze że nie luty (bo zimno) 
A z drugiej strony co mi się ten lipiec przyczepił - pewnie wspomnienie ciepłych dni
A co do mixa latakiowego - może byc, że balkan
- czy z Berlina, czy z Hamburga - przepyszny
Jakbyś mógł do następnego spotkania skitrac gdzieś próbeczkę na jedno nabicie...

A z drugiej strony co mi się ten lipiec przyczepił - pewnie wspomnienie ciepłych dni

A co do mixa latakiowego - może byc, że balkan

Jakbyś mógł do następnego spotkania skitrac gdzieś próbeczkę na jedno nabicie...
Żądasz sprawiedliwości - wynajmij wiedźmina...
Śląski Klub Fajki
Śląski Klub Fajki
jak się wszystko dobrze ułozy to bardzo chętnie będe na sobotnim spotkaniu .
O ile szanowni i doświadczeni fajczarze przyjmą świeżaka , który zapewne robi dużo błędów
O ile szanowni i doświadczeni fajczarze przyjmą świeżaka , który zapewne robi dużo błędów

pozdrawiam
Lkulos
Lkulos
- andnn
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Ustaliliśmy daty kolejnych dwóch spotkań przy fajce - 23 kwietnia i 7 maja. Spotykamy się tradycyjnie od godz. 17 w pubie Longman mieszczącym się przy ul. Gliwickiej w Katowicach. Ostatnio na każdym spotkaniu pojawia się jakaś nowa twarz, co niezmiernie cieszy. Tak więc zapraszamy wszystkich którzy mają ochotę zapalić w dobrym towarzystwie nabitą dobrym tytoniem fajkę, a do tego np. napić się rewelacyjnego Guinnessa. A dobrych tytoni na naszych spotkaniach nie brakuje 

- andnn
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Witajcie! Kolejne spotkanie przy fajce już w poniedziałek 11 czerwca (szczegóły na naszej stronie). Zapraszamy! Na stronie znajdziecie też relację z poprzedniego, specjalnego spotkania w dniu 26 maja.
- MSee
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Andrzeju, w przyszłą środę będę w Katowicach na nagraniach mojego utworu. Może udałoby się zorganizować jakieś wieczorne spotkanie przy fajce?
Pozdr.
Pozdr.
マルツェル
No nie! Marcel, ustrzelę Cię! 
Tyle razy zachęcałem, żebyś wpadł na Śląsk, a Ty przyjeżdżasz akurat jak ja jestem jeden jedyny raz w roku we Włoszech?!
Bawcie się dobrze!

Tyle razy zachęcałem, żebyś wpadł na Śląsk, a Ty przyjeżdżasz akurat jak ja jestem jeden jedyny raz w roku we Włoszech?!

Bawcie się dobrze!

W.Pastuch pipes
https://www.flickr.com/photos/wpastuch/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/wpastuch/" onclick="window.open(this.href);return false;
- MSee
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Niestety w większości moich wyjazdów z Krakowa kieruję się kalendarzem zawodowym... Szkoda, że tym razem nie uda nam się spotkać, ale cieszę się, że wyjeżdżasz do Włoch, bo pewnie przywieziesz ze sobą jakieś klocki... 
Pozdr.

Pozdr.
マルツェル
- andnn
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Super wiadomość! spotkanie możemy już uznać za pewnik, jak tylko potwierdzę gdzie i o której dam Ci znaćMSee pisze:Andrzeju, w przyszłą środę będę w Katowicach na nagraniach mojego utworu. Może udałoby się zorganizować jakieś wieczorne spotkanie przy fajce? Pozdr.

- MSee
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Cieszę się, że znajdziecie dla mnie trochę czasu. Zawsze to milej zapalić w miłym towarzystwie
Czekam zatem na dokładne informacje.
Pozdr.

Pozdr.
マルツェル
- andnn
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Super! Potwierdzam więc termin i miejsce - środa 27 marca, od godz. 18 w czeskiej Hospodzie przy ul. Gliwickiej 6/I (róg z Sobieskiego) w Katowicach. Może po drodze zabierzesz jeszcze innych krakowiaków?MSee pisze:Cieszę się, że znajdziecie dla mnie trochę czasu. Zawsze to milej zapalić w miłym towarzystwieCzekam zatem na dokładne informacje.Pozdr.

- andnn
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
A Tyś wyjechał do tych Włoch ile miesięcy temu? Bo już nie pamiętam kiedy ostatnio było nam dane razem zapalićkeilwerth pisze:No nie! Marcel, ustrzelę Cię!
Tyle razy zachęcałem, żebyś wpadł na Śląsk, a Ty przyjeżdżasz akurat jak ja jestem jeden jedyny raz w roku we Włoszech?!![]()
Bawcie się dobrze!

No właśnieandnn pisze:Super! Potwierdzam więc termin i miejsce - środa 27 marca, od godz. 18 w czeskiej Hospodzie przy ul. Gliwickiej 6/I (róg z Sobieskiego) w Katowicach. Może po drodze zabierzesz jeszcze innych krakowiaków?MSee pisze:Cieszę się, że znajdziecie dla mnie trochę czasu. Zawsze to milej zapalić w miłym towarzystwieCzekam zatem na dokładne informacje.Pozdr.

TO JA!!! TEN IDIOTA Z POCIĄGU!!!