Spotkania katowickie
Moderator: Moderatorzy
- Pablo_XC
- Początkujący
- Kontakt:
Spotkanie fajczarzy w Katowicach
Co powiecie na jakies spotkanie w Katowicach tudziez niedalekich okolicach? Byliby jacys chetni? Chetnie bym popykal z innymi, moze nawet bardziej doswiadczonymi, co by sie czegos nauczyc (ucze sie dopiero od grudnia). Jestem otwarty na propozycje.
Pozdrawiam.
Smacznego dymka!
Pawel
Pozdrawiam.
Smacznego dymka!
Pawel
'Elizabeth
My Heart Is Thine
Thy Fragrant Words
Warm Within Like Wine'
My Heart Is Thine
Thy Fragrant Words
Warm Within Like Wine'
- Mariuscelt
- Początkujący
- Mariuscelt
- Początkujący
Hmm temat był założony w marcu hehe ale cóż hmm też sądze, że po świetach to dobry pomysł chociaż hmm przed świetami jeżeli dali byś my rade to fajnie by było hmm w czwartek 13-tego i piątek 14-tego pracuje wiec mozna na środe ( jeżeli też Wam odpowiada) na jedna mała fajeczke przy browarze ?
In the Name of Cernunnose
- Pablo_XC
- Początkujący
- Kontakt:
Oferta nadal aktualna
. Super, ze sa chetni. Wybierzcie termin, ja sie dostosuje. Sroda mi pasuje, koncze lekcje o 12.15, wiec cos kolo tego moglibysmy sie spotkac, a jak duzo pozniej, to mi sie nie oplaca drugi raz jechac do centrum (mam godzine jazdy w jedna strone).

'Elizabeth
My Heart Is Thine
Thy Fragrant Words
Warm Within Like Wine'
My Heart Is Thine
Thy Fragrant Words
Warm Within Like Wine'
- Mariuscelt
- Początkujący
Spotkania katowickie
Korzystając z obecności Łukasza w naszym zacnym grodzie (Stalino-grodzie
, że wspomnę niesławną przeszłość), już dwa razy udało man się spotkać, pyknąć coś ciekawego i pogwarzyć o fajkach, tytoniach itp.
Następne spotkanie wyznaczyliśmy sobie na 12 lutego, poniedziałek, godzina 17, w Cogitaturze, przy ul Gliwickiej 9. Jeśli ktoś będzie miał ochotę dołączyć się, to serdecznie zapraszamy. Mamy nadzieję spotykać się w poniedziałki co dwa tygodnie w tym samym miejscu.

Następne spotkanie wyznaczyliśmy sobie na 12 lutego, poniedziałek, godzina 17, w Cogitaturze, przy ul Gliwickiej 9. Jeśli ktoś będzie miał ochotę dołączyć się, to serdecznie zapraszamy. Mamy nadzieję spotykać się w poniedziałki co dwa tygodnie w tym samym miejscu.
- Łukasz Omasta
- Fajczarz Weteran