Moderator: Moderatorzy
Chyba potrójnegokeilwerth pisze:No właśnie, w końcu, po wielu niedotrzymanych obietnicach, pojawimy się na spotkaniuBędę chyba musiał przedyskutować sprawę podwójnego członkostwa w klubach, jako że już powróciłem na stałe na Śląską ziemię
keilwerth pisze:No właśnie, w końcu, po wielu niedotrzymanych obietnicach, pojawimy się na spotkaniuBędę chyba musiał przedyskutować sprawę podwójnego członkostwa w klubach, jako że już powróciłem na stałe na Śląską ziemię
Mnie wyszło, że przez jakieś 480 lat miałbyś przez to zapewnione członkostwo w klubiekeilwerth pisze:Może ja Ci po prostu kupię ten obiektyw, co?Albo się umówimy na raty, po 5zl na każdym spotkaniu, ale bez oprocentowania
Z największą przyjemnościąandnn pisze:A ja chętnie się skusze na płateczek Sam's Flake
Cóż, Dunhill'i w tym MM965, w naszych rodzimych trafikach nie można kupić. Pozostaje import. Chociaż, moim skromnym zdaniem, zawartość puszek Dunhill'a które ostatnio do mnie dotarły nijak się ma do zawartości puszek z przed dwóch, trzech lat. Zaś tytoń Gerda Jansena to typowy "haus mischung" - Gerd przygotowuje go sam i sprzedaje w swoim sklepie w Hamburgu. Ma tych swoich mieszanek naście. Mischung No 081 przygotowywany jest wg receptury Balkan Sobranie, co Gerd zaznacza na puszce. Zresztą jeżeli kiedykolwiek będziesz w Hamburgu obowiązkowo musisz jego sklep i tytoniowe muzeum odwiedzić, naprawdę warto.klapuch pisze:[...] jak widzę tytonie "zamorskie", nasze fajkowo nawet o nich nie słyszało...