gdzie są trafiki w Łodzi ?
Moderator: Moderatorzy
gdzie są trafiki w Łodzi ?
Witam. Mam takie pytanko - gdzie są jakieś traffiki w Łodzi ?
Znam:
* Żeromskiego (byłem - bryndza z tytoniami i fajkami, udało mi się kupić tylko Lane Limited spod lady - i gruszkę "no name")
*Piotrkowska 250 (jakoś nie mam czasu tam wejść)
*Piorkowska 99 (sporo fajek, wybór tytoniu standardowy czyli niewiele)
*Narutowicza 4 (tez nie mam czasu tam wejść)
*M1 (za daleko - drugi koniec miasta a czasu brak)
Jest jeszcze coś w Łodzi ? Najlepiej gdzieś w centrum ? Oczywiście pomijam różne kioski gdzie można dostać np. poniatowskiego albo inne wynalazki..
Widziałem szyld "Traffika" koło dworca fabrycznego, ale szukałem i znalazłem tylko ciuchland.... Czyżbym żle szukał ?
Pozdrowienia
Jagon
Znam:
* Żeromskiego (byłem - bryndza z tytoniami i fajkami, udało mi się kupić tylko Lane Limited spod lady - i gruszkę "no name")
*Piotrkowska 250 (jakoś nie mam czasu tam wejść)
*Piorkowska 99 (sporo fajek, wybór tytoniu standardowy czyli niewiele)
*Narutowicza 4 (tez nie mam czasu tam wejść)
*M1 (za daleko - drugi koniec miasta a czasu brak)
Jest jeszcze coś w Łodzi ? Najlepiej gdzieś w centrum ? Oczywiście pomijam różne kioski gdzie można dostać np. poniatowskiego albo inne wynalazki..
Widziałem szyld "Traffika" koło dworca fabrycznego, ale szukałem i znalazłem tylko ciuchland.... Czyżbym żle szukał ?
Pozdrowienia
Jagon
Wszystkie są przecież opisane właśnie w tym dziale. Opisy oferty trafik od dawna jakoś aktualizowane przez kolegów nie są (a miała to być domena Cinka...), ale adresy są jak najbardziej aktualne.
Na Narutowicza 4 nie ma po co wchodzić - kicha i bez klimatu. Klimat jest na Żeromskiego - w końcu to najstarsza trafika w Łodzi. Jak już tam zawitam zawsze z właścicielem pogadam z kwadransik...
Na POW trafika jak najbardziej jest. I bardzo sympatyczny właściciel również.
Jest też trzecia trafika p. Pietrzyka - na Piotrkowskiej 240.
Zresztą - po co ja to piszę - to wszystko już jest na Forum. A ten co Ci powiedział, że korzystanie z wyszukiwarki boli to kłamca i tyle...

Na Narutowicza 4 nie ma po co wchodzić - kicha i bez klimatu. Klimat jest na Żeromskiego - w końcu to najstarsza trafika w Łodzi. Jak już tam zawitam zawsze z właścicielem pogadam z kwadransik...
Na POW trafika jak najbardziej jest. I bardzo sympatyczny właściciel również.
Jest też trzecia trafika p. Pietrzyka - na Piotrkowskiej 240.
Zresztą - po co ja to piszę - to wszystko już jest na Forum. A ten co Ci powiedział, że korzystanie z wyszukiwarki boli to kłamca i tyle...

Ee, nikt mi nie mówił - sam do tego doszedłem
A tak na serio to czytałem o tych trafikach /w tym dziale/ ale cóż ... ostatnia informacja odnośnie trafik jest z marca tego roku (Piotrkowska 251). Myślałem że coś się zmieniło w tej materii... a pytałem się czy może jakieś nowe się pojawiły....

A tak na serio to czytałem o tych trafikach /w tym dziale/ ale cóż ... ostatnia informacja odnośnie trafik jest z marca tego roku (Piotrkowska 251). Myślałem że coś się zmieniło w tej materii... a pytałem się czy może jakieś nowe się pojawiły....
Jak zjem jakieś "ogonki" to proszę nie bić 
Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę.

Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę.
-
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Re: gdzie są trafiki w Łodzi ?
Jakimś zupełnym przypadkiem obudziwszy sie ok 5 rano stwierdziłem czemu by nie Łódź- poważniej musiałem być wczoraj w studiu na 6 sierpnia. W związku ze specyfiką tegoż przedsięwzięcia mogłem się na chwilę wyrwać. Jak to często bywa, przesiadając się z jednego samochodu do drugiego rano, jeszcze w Warszawie zostawiłem tytoń, więc postanowiłem sprawdzić świetność Łódzkich trafik... Kolega Dzik pokierował mnie na Piotrkowską numer ok 250. Spodziewałem się niestety więcej, w zasadzie nic tam nie ma, współczuje kolegom z całego serca, przyjezdnym miejsca nie polecam.
Żal że Marek nie pamiętał o tej na Piotrkowskiej 9x, bo w zasadzie byłem tuż obok tego numeru przez chwilę, choć nie widziałem żadnej trafiki... :/
Żal że Marek nie pamiętał o tej na Piotrkowskiej 9x, bo w zasadzie byłem tuż obok tego numeru przez chwilę, choć nie widziałem żadnej trafiki... :/
moim cholernie subiektywnym zdaniem
----------------------------------
Amatorska Pracownia Wytwarzania i Reperacji Fajek
Pamiętałem o niej, ale ta trafika już nie istnieje od około roku. Chyba, że chciałeś w zadumie spojrzeć na miejsce w którym była - nic straconego - następnym razem Cię pokieruję.JSG pisze:Żal że Marek nie pamiętał o tej na Piotrkowskiej 9x, bo w zasadzie byłem tuż obok tego numeru przez chwilę, choć nie widziałem żadnej trafiki... :/
W Łodzi i tak jest z 5 trafik, co ciekawe ta na Piotrkowskiej 251 ma tego samego właściciela co trafika w M1. A w M1 jakoś ostatnio wybór większy...
Poza tym nie wspominałeś, że byłeś na 6 sierpnia. Z 6 sierpnia blizej by CI było do trafiki na Żeromskiego - najstarszej w Łodzi i chyba z najlepszym wyborem fajek i tytoniu.
-
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
tak mi sie wydawalo ze na kostkowanej Piotrowskiej nic nie znajde ... 
Ze bylem na 6/08 wspominalem, ale to nie istotn, pewnie jeszcze kiedys skonczy mi sie tyton w Lodzi
tak czy inaczej dziekuje serdecznie z role GPS'su

Ze bylem na 6/08 wspominalem, ale to nie istotn, pewnie jeszcze kiedys skonczy mi sie tyton w Lodzi

moim cholernie subiektywnym zdaniem
W której trafice w Łodzi jest obecnie największy wybór fajek?
Pozdrawiam,
Piotr
Piotr
-
- Początkujący
Zapraszam do sklepu w Łodzi na ul. Piotrkowską 79
Wprowadziliśmy do sprzedaży asortyment fajkowy, jak narazie skromny, natomiast będzie sukcesywnie powiększany.
Dostępne produkty można zobaczyć na stronie internetowej.
http://shishka79.pl/fajki-tradycyjne-c-66.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wprowadziliśmy do sprzedaży asortyment fajkowy, jak narazie skromny, natomiast będzie sukcesywnie powiększany.
http://shishka79.pl/fajki-tradycyjne-c-66.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Początkujący
Właśnie niedawno byłem u Was na stronie i mnie zaskoczyły tytonie fajkowe. Ale to bardzo dobrze, że podczas zakupów do fajki wodnej, będę mógł nabyć tytoń również do wrzośca.shishka79.pl pisze:Zapraszam do sklepu w Łodzi na ul. Piotrkowską 79
Pozdrawiam i liczę na więcej

Rzeczywistość nie istnieje- J. Baudrillard
-
- Początkujący
Jasne w miarę upływu czasu będziemy powiększać ofertę tytoni.
Pozdrawiam klienta
Pozdrawiam klienta

-
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Ja mam tyllko jedną uwagę - czy te "znaki wodne" muszą aż tak bezczelnie zasłaniać zdjęcie produktu? Trochę łagodniej i byloby git 

Uprasza się o nie zwracanie uwagi na tytuł i ilość gwiazdek pod moim nickiem
Trafika w Galerii łódzkiej, na ostatnim piętrze SMOKE.
Tytonie Petersona i Samuel Gawith
Fajki Peterson
Dużo innego sprzętu do obsługi tytoniu
Pozdrawiam kolegów z Shishki 79, ostatnio coraz więcej macie fajkowych akcesoriów jak również tytoni. Oby tak dalej
Tytonie Petersona i Samuel Gawith
Fajki Peterson
Dużo innego sprzętu do obsługi tytoniu

Pozdrawiam kolegów z Shishki 79, ostatnio coraz więcej macie fajkowych akcesoriów jak również tytoni. Oby tak dalej