Classic Port
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy tytoniowi
-
- Początkujący
Classic Port
Witam.
Fajeczke pykam od niedawna, i do tej pory palilem jedynie Alsbo Black.
W sklepiku na Placu Grunwaldzkim we Wroclawiu zakupilem Classic Port Poschla. Tyton ten polecila mi sprzedawczyni i dwoch klientow, zamiast czerwonej Amfory i Skandinavika Aromatic. Napewno ktos palil ten tyton i prosilbym o wypowiedz na jego temat.
Fajeczke pykam od niedawna, i do tej pory palilem jedynie Alsbo Black.
W sklepiku na Placu Grunwaldzkim we Wroclawiu zakupilem Classic Port Poschla. Tyton ten polecila mi sprzedawczyni i dwoch klientow, zamiast czerwonej Amfory i Skandinavika Aromatic. Napewno ktos palil ten tyton i prosilbym o wypowiedz na jego temat.
Nie paliłem, ale jako blend Va i Burley'a bez dodatków ten Radfords zapowiada sie korzystnie. W necie cisza na ten temat - może to nowość na rynku? Nie zauważyłem tego tytoniu w trafikach, które odwiedzam, więc chętnie zapoznam się z Twoją opinią. Pozdrawiam.
love is...letting him light his pipe at the table after dinner...forgiving her for washing your pipes in the dish-washer
PS
a priori zakładam, że będzie lepszy od czerwonej i Scandinavika 

love is...letting him light his pipe at the table after dinner...forgiving her for washing your pipes in the dish-washer
-
- Fajczarz Weteran
Nie wiem czy to ten Classic Port co ja paliłem... (takie wiśniowe opakowanie...)???
Uważam że to dobry tytoń, mocny...
Aromatyzowany....
Piszą że moczony w Porto... i faktycznie naprwdę ma ciekawy aromacik..
Po tym Alsbo Black to ciekawa odmiana...
Tylko moze byc dla Ciebie mocny...
Ale polecam...
Q.
Uważam że to dobry tytoń, mocny...
Aromatyzowany....
Piszą że moczony w Porto... i faktycznie naprwdę ma ciekawy aromacik..
Po tym Alsbo Black to ciekawa odmiana...
Tylko moze byc dla Ciebie mocny...
Ale polecam...
Q.
-
- Początkujący
-
- Fajczarz Weteran
- Kontakt:
Aromat faktycznie przyjemny, niemniej ja do tego tytoniu wracał już nie będę... To taki typowy Poeschl`owy „gryzaczek”. Palić trzeba go bardzo wolno, lub posiłkować się fajeczką z filtrem 9mm.
Z wymienionych powyżej tytoni osobiście wybrałbym Skandinavika, lecz to tylko moja subiektywna uwaga
Z wymienionych powyżej tytoni osobiście wybrałbym Skandinavika, lecz to tylko moja subiektywna uwaga

Uwaga na wódke! Mam po niej kaca i paskudne kobiety w mieszkaniu..