Ps. Jakby ktoś był w Galerii Bałtyckiej to mam prośbę: sprawdźcie nazwę modelu dwóch fajek z górnego prawego rogu gablotki? Takie z charakterystycznym ustnikiem. Spodobały mi się, a nie spojrzałem na model, choć wydaje mi się, że są to systemówki Petersona
W Caffe Anioł praktycznie nie można palić, bo ostatnio non stop coś się tam dzieje. Wolę Kinskiego. Jeśli chodzi o termin to praktycznie zawsze mi pasuje; z wyjątkiem ostatniego weekendu stycznia i przyszłej soboty.
Pozdrawiam serdecznie!
_________________ Fajka jest tym dla dorosłego mężczyzny, czym kolejka elektryczna dla małego chłopca.
Słyszałem ,że w błękitnym pudlu można palić w jakiejś części knajpy i jest tam lany z kija pilzner.Ale zarówno anioł jak i kinsky mi odpowiadają także.
golf czarny pisze:Słyszałem ,że w błękitnym pudlu można palić w jakiejś części knajpy i jest tam lany z kija pilzner.Ale zarówno anioł jak i kinsky mi odpowiadają także.
Na trojmiasto.pl przeczytałem, że w Błękitnym Pudlu można jedynie palić papierosy (zero fajki czy cygara) ze względu na sponsora, który im salę zasponsorował.
@Kiwi, która środa jutro? Czy następna? Nb. jak poszło sobotnie spotkanie?
Pozdrawiam serdecznie!
_________________ Fajka jest tym dla dorosłego mężczyzny, czym kolejka elektryczna dla małego chłopca.
Dzwoniłem tam wczoraj i zapytałem czy mają wystarczająco miejsca na spotkanie "fajkowego klubu" czyli nas . Pan z którym rozmawiałem powiedział, że zaprasza a miejsca dosyć jest. Mam nadzieję, że nie zrozumiał opatrznie pt. Fajka = papieros.