Ja z wielką ochotą . Tylko jeszcze trzeba pamiętać ,że pod koniec m-ca MDF. Byłem pytać ale bardzo mało konkretnej informacji uzyskałem. Ponoć ma być .
golf czarny pisze:Byłem pytać ale bardzo mało konkretnej informacji uzyskałem. Ponoć ma być . :?
Hellou,
Nie ma być, tylko będzie :)
22-23.02, w miejscu jak co roku. Piotr rozsyłał już szczegóły programowe, więc nie widzę powodu, żeby się nimi nie podzielić: Zaproszenie do Gdańska.
Ja zapewne będę w Sopocie, ale nie w Kińskim, po prostu przjaciel mój przyjeżdza i umówiliśmy się już z kilkoma ludźmi, nie wszyscy przepadają za dymem tytoniowym.
Pozdrawiam serdecznie!
_________________ Fajka jest tym dla dorosłego mężczyzny, czym kolejka elektryczna dla małego chłopca.
No mi bardziej sobota... No ale dobra-jednak nie jadę do Ustki, w Gdyni będę miał kurs, więc w tygodniu również mi pasuje, byle nie wtorki i czwartki-może w ten sposób się dogadamy? I godzinowo też będę bardziej elastyczny
Jakby co to już się zapisałem na MDF-sama konferencja, bez bankiety-finanse
No to się zaczynają konsensusy robić . W tygodniu środa , piątek odpadają (chociaż piątek bardziej wieczór ...?) Zostaje poniedziałek . I to jest dobra wiadomość . Bo pasuje trzem.